Sitruunainen Mozzarellapasta

toukok. 28, 2017 0 comments


Tuossa männä viikolla postiluukusta tipahti uusin Glorian Ruoka & Viini-lehden numero, mutta jouduin sen sysäämään sivuun odottamaan tätä päivää koska tiesin että minulta ei liikene aikaa rentoutua sohvan nurkkaan kunnolla pidemmäksi toviksi, ja siten koko lukukokemus kind of suffers...



Mutta TÄNÄÄN, tänään oli se hetki. Valmistauduin sitä varten tarkoin; keitin pannullisen Löfbergsin Kharismaa, tekaisin uunissa ihania valkosipulisia Bruschetta-leipiä, vedin jalkaani mukavimmat shortsini ja painelin parvekkeen sohvalle nauttimaan (heikosta) auringonpaisteesta lehti kainalossani. 

Ukkokullallakin sattui olemaan vapaapäivä, joten raapustin kauppalistan, komensin hänet ylös ja ajelemaan minut ja koirani koirapuistoon, ja hänet sillä aikaa Prismaan ostoksille.

En itseasiassa ole edelleenkään päässyt lehden loppuun saakka koska kaikki taivaalliset reseptit saivat pääni pyörälle. Päästyäni sivulle 20, en enää malttanut; eteen tuli resepti jota en vain voinut ohittaa...




Reseptin kirjoitan suoraan Glorian Ruoka ja Viini-lehden ohjeen mukaan, itse vaihdoin (vastahakoisesti) spaghetin Farfalleen koska mies vaati 😒 enkä laittanut kuin puolet reseptin basilikamäärästä koska sama vaatija, mutta herkullista oli näinkin.




Ehkä ensi kerralla laittaisin aavistuksen enemmän sitruunaa.











SITRUUNAINEN MOZZARELLAPASTA
GLORIAN RUOKA JA VIINI-LEHDEN TAPAAN
  • 400g pastaa
  • 250g kirsikkatomaatteja
  • 3-4 valkosipulin kynttä
  • 1/2dl oliiviöljyä
  • 2rkl kapriksia
  • 1/2 sitruuna (kuori sekä mehu)
  • 1 ruukku basilikaa
  • 100g babypinaattia
  • 1tl suolaa
  • 1/4tl pippuria myllystä
  • 2 palloa puhvelinmaitomozzarellaa


Laita pasta kiehumaan runsaaseen reilusti suolattuun veteen. Puolita tomaatit. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Paista tomaatteja ja valkosipulia kuumassa öljyssä pari minuuttia. Lisää kaprikset.
Valuta pasta, lisää se pannuun ja sekoita. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Hienonna basilika. Lisää sitruunan kuori, mehu, basilika ja pinaatti pastaan. Sekoita. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. 
Revi mozzarella paloiksi pastan päälle ja nauti! 



Lehdessä neuvottiin nauttimaan pasta Stadlmann Rose St Laurent viinin kera, mutta koska sääntö-Suomi ja sunnuntai, jouduin tyytymään siideriin 😔
Ensi kerralla sitten...
Ihanan herkullista ja rentouttavaa alkavaa viikkoa kaikille 💖

Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca