Reseptejä ¤ Matkustelua ¤ Tuotetestausta ¤ Ravintolatärppejä ¤ Autoimmuuniruokavalio pääasiallisena 2018 alkaen ¤

Revittyä tomaatti-chili-broiskua salaattipedillä

| on
27.4.17
Kodin hengetär on ollut sairaspedillä, ja se on ollut varsin traumaattinen kokemus; Nimittäin allekirjoittaneella kun ei lähde ruokahalu vaikka pää olisi kainalossa, päinvastoin, voisin syödä taukoamatta, mutta kun kurkku on niin turvoksissa että tabletin nielaisu tuottaa lähes ylitsepääsemättömiä ongelmia, jää gourmet-ateriat aika vähäiseksi. Näin kipeänä mä olin kokonaisen vuorokauden, siis VUOROKAUDEN nestedieetillä, kuvitelkaa?!

No, eilen kurkun turvotus oli jo aamulla laskenut joten söin koko päivän, heti käytyäni lääkärissä, mitä ennen jouduin olemaan 12 tuntia ruuatta JA juomatta. 


Illalla mies ehdotti että voisinkohan tehdä saman sortin jutun broilerille kuin tein jättikatkaravuille pääsiäisenä, kun se oli niin herkkua se kastikekkin salaatin päällä... Tovin mietittyäni ryhdyin toimiin. Tottahan tuo onnistuisi!




REVITTYÄ CHILI-TOMAATTIBROILERIA SALAATTIPEDILLÄ(2hlö:lle)
  • 3 maustamatonta broilerin koipea
  • kourallinen pähkinöitä
  • 1 jalapeno silputtuna
  • loraus tujua chilikastiketta
  • puoli tölkkiä Mutti-murskaa
  • 1 valkosipulin kynsi raastettuna
  • suolaa
  • 3rkl korppujauhoja
  • 1/2 kerä jääsalaattia
  • 1rkl öljyä
Keitä broilerit hyvin suolatussa vedessä kunnes ovat kypsiä. Minä maustoin keitinveden Vegetalla. Kun ne ovat kypsiä, heitä pois nahkat (annoin koiralle, ja voi kun hän nautti). 
Irroita kahdella haarukalla lihat luista ja revi ohuiksi suikaleiksi.


Sekoita tomaattimurska, pähkinät ja kaikki ylläolevat raaka-aineet salaattia lukuunottamatta yhteen ja lisää lopulta broilerisuikaleet tomaattikastikkeeseen. Paista kuumalla pannulla muutama minuutti. Annostele kahdelle lautaselle joihin olet repinyt jääsalaattia. Nauti!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti