Oma valokuva
Ruokaan rakastunut kodin hengetär, jonka pöperöitä on testannut jo vuodesta 2002 ihanan rehellinen kriitikko-mieheni, joka seikkailee blogissa nimellä Ukkeli, sekä vuodesta 2015 vähemmän kriittinen Suomenlapinkoirani Seppo. Romanian ja Italian ruokakulttuuri ovat lähellä sydäntäni, kuten myös Aasian keittiö, mutta myös Suomalaisen ja Brittikeittiön helmet saavat tilaa blogissa. Saatat myös päästä tutustumaan kotiini, tai päästä mielikuvamatkoille kun postailen reissuistani. Tervetuloa seuraan!

Translate

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Siivouspäivän nopea ja helppo Valkosipulinen Chili-tomaatti-pasta



Ihana vapaapäivä.
Se tuli tarpeeseen sillä palasin töihin aavistuksen puolikuntoisena flunssan jälkeen joten olo on edelleen vähän 'run down'. 
Olipa ihana... meinasin sanoa että nukkua pitkään, mutta enhän minä nukkunutkaan. Heräsin klo 5.40 keittämään ukkeille kahvit enkä saanut enää unta kun oli mielessä tuhat asiaa mitä haluan tehdä tänään. Aikani pyöriskeltyäni nousin ja aloin puunata kotia. Melkoisessa siivossa se olikin sillä sairaana ei ole oikein jaksanut pitää yllä järjestystä.








Viime viikolla löysin kaapin perältä vahingossa pussilakanasetin jonka ostin jo heinäkuussa Prisman ale-laarista 70%:n alennuksesta. Parivuoteen setille jäi hintaa hurjat 14,95€ 🤑 .

Eiks oo pähee kuosi uudessa pussilakanassa?


Tarkoitus oli yllättää sillä mies, mutta olin unohtanut paketin kaapin perälle. No, otankin sen nyt käyttöön kun siskokulta tulee huomenna kylään. 



Siitä innostuneena aloin muutenkin hifistellä siivouksen suhteen ja tekemään uusia sisustusratkaisuja. Puolen päivän aikaan olin jo moppausta vaille valmis, mutta johan hiukoi. Jäi nimittäin aamu-smoothiekin välistä kun niin innostuin. 








Päätin tekaista nopean pastan, johon ei tarvitse oikeasti muuta kuin tomaattimurskan, mausteita, ja tietenkin pastaa. 

Pohjana toimi tämä Resepti Ugolinon herkut-blogista, mutta minulla oli vielä jäljellä eilisestä romanialaista valkosipulikastiketta joten heitin sen ensin pannuun. 


Lisäksi murustin sekaan yhden birds eye chilin, kuutioin vielä yhden tuoretomaatin, ja lorautin sekaan balsamico-viinietikkaa ja maustoin. Keitin spaghettia 2 minuuttia vähemmän kuin pussin kyljessä luki, valutin ja sotkin soossiin. 




Eli mun versioon tarvitset:


  • pastaa
  • 1tlk mutti-murskaa
  • 1 kuivattu birds eye chili
  • loraus balsamicoa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • 1 tomaatti
  • suolaa ja pippuria
  • hyppysellinen savupaprikaa
  • 1tl Herbs de Provence-yrttisekoitusta
  • hyppysellinen timjamia
Simple, yet so so tasty!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tukholma - Best Western Plus Time Hotel - Sinulle jolle luksus-aamiainen ja rento tunnelma on tärkeää

Viime viikonloppuna vietimme synttäreitä Tukholmassa. Tarkoitus oli ottaa 'Päivä Tukholmassa-risteily' mutta lopulta suunnitelmat m...