¤ Reseptejä ¤ Autoimmuunisairauksien hoitoa ruokavaliolla ¤ Matkustelua ¤ Tuotetestausta ¤ Ravintolatärppejä ¤

Viikonlopputunnelmia - Sisustusta ja ketoherkuttelua

| on
28.1.19
Sunnuntaina oli tämän vuoden mahtavin päivä!Miksi? Koska tämä UPEA Artastan - a.k.a Asta Vehviläisen teos 'Sun Goes Down' sai meiltä uuden kodin. 

Kaikki sai alkunsa viikko sitten lauantaina kun selasin aamukahvia juodessa instagramia ja törmäsin Arleenans_kotona tilille. Siellä rakastuin ihan alunperin Juhani Melenderin taiteeseen, ja jos minulla olisi just sillon ollut rahaa tilillä, olisin varmasti tehnyt heräteoston siltä istumalta. Mutta ei ollut. Aloin silti heti kaupata omia perintötaulujani perheelleni. Ne ovat roikkuneet seinilläni vuosia, ovat arvokkaita ja niillä on myös tunnearvoa, mutta, ihan oikeasti ne on mun makuun ihan armottoman tylsiä, tiedättekö, sellaisia hökkeleitä ja järvimaisemia. Sain kaupat tehtyä, mutta minulla oli viikko aikaa selata taidesivustoja ja tarkastella kotiani uusin silmin. 

Eksyin taidesivut.net-sivustolle , ja löysin ARTASTAN. Olin myyty. Heti.
Artasta edustaa ihan eri tyylisuuntaa kuin alkuperäinen suunnitelmani, mutta näin sen heti istuvan kotiini. Taulut ovat suuria ja näyttäviä ja luovat wow-efektin huoneeseen kuin huoneeseen. Poimin heti kaksi taulua, mitkä näin jo sieluni silmin seinilläni ja laitoin viestiä Artastan facebook-sivujen kautta Astaan. Tehtiin siis kaupat, ja sunnuntaina tämä kaunokainen tuotiin suoraan kotiovelleni. Loistavaa palvelua! Olen niiiin tyytyväinen valintaani, ja niin on ukkelikin. Nyt vaan pitää miettiä, millainen se seuraava tulee olemaan. Tarkoitus olisi tilata toinen taulu makuuhuoneeseen lähiaikoina. 

Mitäs tykkäätte?

Mä olen niin täpinöissäni, että pyöräyttelin muutkin huonekalut asunnossa ympäri ja samalla lähti kasseittain sälää ja vanhoja lehtiä roskiin ja kierrätykseen. Taidan vielä huomenna väännellä olohuonetta, sillä taulu olisi enemmän edukseen sohvan yläpuolella, mutta ukkelin ps4-järjestely on aina otettava huomioon.


EDIT:29.1.19

Nyt on pyöritelty ja tämä olkoon nyt lopputulema. Kumpi sinusta on parempi?--------------------------------------------------------------------------------------------

Mutta, jotta pysytään blogin ensisijaisessa teemassa, jaan teille kuvia meidän viikonlopun eväistä. Yksi herkkuaterioista tosin ansaitsee ihan oman postauksensa joten watch this space!!!

Ketosalaatteja tehdessä en punnitse tai laske makroja (en edes tiedä miten niitä lasketaan), pidän vain huolen että lautaselta löytyy rutkasti rasvoja; näissä tapauksssa avokadosta, broilerista/lämminsavulohesta ja oliiviöljystä, sekä muutama proteiinilähde ja kuituja. Kuiduista olen vähän huolissani, ja mietin lisäravinteita pitämään sitä yllä... Vinkkejä otetaan vastaan!!
Ihanaa viikkoa sinulle lukijani! 


P.S. Tykkäsitkö tästä postauksesta?
Olisi ihan älyttömän ihanaa jos klikkaisit itsesi lukijaksi tuosta oikealta palkista (heti yhteydenottolomakkeen alla!), näin saat ilmoituksen uusista postauksista reaaliajassa! Klik klik!  →→→→⇨⇨⇨⇨➔➔➔

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

*