Testissä Tens-laitteiden uusi tulokas: Nailit

jouluk. 31, 2020 7 comments

*Kaupallinen yhteistyö Nordic Medgroupin kanssa*
*sisältää mainoksia* 
Postausta päivitetty tuloksilla 31.12.20

Tenslaitteet ovat kasvava trendi  mm. lääkkeettömässä kivunlievityksessä, tai vaikkapa esimerkiksi lantionpohjan lihasten lääkkeettömässä aktivoinnissa sekä synnytyskipujen hallinnassa ilman lääkkeitä. 

Tens-laitteita myydään niin koti- kuin ammattilaiskäyttöönkin ja Nailit on Nordic Medigroupin maahantuomista Tenslaitteista uusin tulokas. 
Kaikkiin Nordic Medigroupin maahantuomiin Tenslaitteisiin voit tutustua osoitteessa tenslaite.fi

Minä sain mahdollisuuden tutustua tähän uusimpaan laitteeseen: 

Nailit - Tehokas laite kynsisienen näkyviä haittoja vastaan


Jep. Sain pitkäaikaiseksi ystäväkseni kynsisienen pari vuotta sitten, ja vieläpä sormen kynteen. Laitatin itselleni rakennekynnet ollessamme jokavuotisella lomallamme Romaniassa, ja ilmeisesti kynsiteknikko ei ollut pitänyt huolta laitteiden sterilisoinnista, joten poistattaessani kynnet Suomessa, odotti minua yllätys; peukalon kynsi oli keltainen ja kamalan näköinen. 

Ensin luulin psoriasiksen viimein iskeneen myös kynteeni, joten en aluksi lähtenyt vaivaa edes hoitamaan oikeilla tuotteilla. Viimein sain vahvistuksen toiselta kynsiteknikolta että kyseessä onkin kynsisieni. Siitä lähtien olen yrittänyt päästä vaivasta eroon jos minkälaisilla rohdoilla, olen halunnut välttää suun kautta otettavaa lääkettä, mutta olen jo alkanut taipua ajatukseen. 

Kynsisienen hoitaminen on pitkäjänteistä puuhaa. Suurin osa lakoista ja hoitokynistä lähinnä estävät sienen leviämistä toisiin kynsiin. Minulla myös tämä osoittautui silkaksi unelmaksi. Kynsisieni levisi myös etusormen kynteeni. 

Pesen paljon käsiäni, työni takia sekä kotona, sillä vietän aikalailla kaiken vapaa-aikani keittiössä puuhailemassa tai siivotessa. Pelkään että siksi ongelman hoitamiseen on mennyt niin kauan aikaa, pesen kaikki kynnelle laittamani aineet aina pois liian aikaisin. 

NAILIT laite tarttuu siihen ärsyttävimpään ongelmaan; sairastuneen kynnen ulkonäköön.
Laitetta käytetään 7 minuuttia jokaisella sairastuneella kynnellä kerran päivässä. Minulla menee siis hoitotapahtumaan 14 minuuttia päivässä. Laitteen hoito perustuu infrapuna- ja sinivalosäteilyn yhdistelmään. 

Nailit laitteen tärkeimmät ominaisuudet


 • Parantaa kynsisienestä kärsivien kynsien ulkonäköä
 • Infrapuna- ja sinivalotekniikan avulla kynnet puhdistuvat turvallisesti ja tehokkaasti
 • Ei lääkkeitä tai voiteita
 • Ei kipua tai sivuvaikutuksia
 • 7 minuutin hoitokäsittely päivittäin
 • Saranarakenne takaa miellyttävän hoidon kaiken kokoisille sormille ja varpaille
 • USB:n avulla ladattava akku
 • CE-hyväksytty

Lähtötilanne

Alla oleva kuva on kynsistäni maanantaina 19.10.2020. Pahoittelut jos aiheutan etovaa oloa teissä lukijani, mutta it is what it is. Samalla näette mitä jatkuva desinfiointi tekee käsien iholle. Käteni ovat rutikuivat. Nailit laite lupaa näkyvää parannusta 3-6 kuukaudessa, kun laitetta käytetään päivittäin, mutta tehokkuus on yksilöllistä. 

Tulen päivittämään tätä postausta sitä mukaa kun parannusta tapahtuu. 

Tutustu silläaikaa laitteeseen sivulla tenslaite.fi/nailit .


Tilannepäivitys 31.12.20

NAILIT laitteen käyttöä takana reilu kaksi kuukautta. Joulukuussa, myönnettäköön, meni useapi viikko sairastellessa pahaa vestibulaarineuroniittia jolloin kynnet olivat ehkä prioriteettilistan häntäpäässä, mutta silloinkin, säännöllisen epäsäännöllisesti olen laitteen napsauttanut sormiini. 

Kuten kuvasta näkyy, kynnen valkoinen osa ei ole enää niin epätasainen, tosin se on toooosi lyhyeksi leikattu eikä sitä juuri näy ollenkaan. Mutta sehän tässä olisi tarkoituskin; päästä siihen tilanteeseen että koko sairas kynnen osa saadaan pois, ja kasvatettua uutta tervettä kynttä tilalle. 

Leikkaan kynnet nyt siis poikkeuksetta tosi lyhyeksi, yrittäen saada sairaan kynnen mahdollisimman pieneksi alueeksi. 

Päivittelen tätä taas, sanotaanko, maaliskuussa, jolloin 5 kuukautta tulee täyteen. 
Tällä hetkellä voin sanoa että  pientä edistystä on tapahtunut. Muistettakoon että kahteen vuoteen, ilman laitetta, edistystä EI tapahtunut ollenkaan. Mä en tiedä mitä noi mustat pisteet on kynsissä, ne on kynnen sisällä, en saanut pois :D 
Oletko sinä koskaan kärsinyt kynsisienestä?

Miten pääsit siitä eroon? 

Jos sinulla tulee kysyttävää laitteesta, laita kommenttia alas. Vastaan niihin aina niin pian kuin suinkin pystyn.

Postailen myös tästä laitteesta Instagram-sivuillani,  tsekkaa https://www.instagram.com/kotigourmeeta/Kommentit

 1. Hei,itse testannut kynsi uunia missä on uv lamput muutaman vkon satunnaisesti käyttänyt 2 min kerrallaan.Näyttäisi että kynsi väri muuttuu vaaleammaksi .kesällä laitoin pihkaa ja voiukan lehden päälle ja annoin olla muutamia päiviä .sekin pysäyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Hidas prosessi tää on kyllä päästä eroon... Tsemppiä sinne!!

   Poista
 2. Yritin etsiä oletko jo postannut kokemuksia NAILIT laitteesta ? Mietin tilaamista, mutta uskoni horjuu...Onko kuukaudessa tapahtunut mitään ?
  Terveisiä Marjaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjaana,

   pahoittelut, olen ollut sairaana ja en ole oikein jaksanut pitää silmällä kommentteja.
   En ole vielä postannut kokemuksista kun haluan altaa sille useamman kuukauden. Ohjeissakin kehotetaan antamaan useampi kuukausi.

   Tämä laitehan ei poista itse kynsisientä, vaan vaikuttaa kynnen ulkonäön haittoihin. Itse olen huomannut ettei sairas kynnen osa ole niin keltainen ja tuntuu että se ei ole niin liuskottuva ja koloinen, ja ihan kuin sen leviäminen itse kynnessä olisi hidastunut.

   Ihanaa joulunaikaa sinulle ja tsemppiä tämän hitonmoisen vaivan kanssa! Vaatii kyllä pitkäpinnaisuutta jaksaa joka päivä mutta edessä kiitos seisoo...

   Poista
 3. Auttoiko laite? Ei ole päivitystä tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, siis mulla lähti näkyvät laikut niistä kynsistä joita oon tähän postaukseen kuvannut, MUTTA... Kävi ilmi, ettei mun kynsissä ollut sieni. Ainakin labrakoe niin väitti. En oo ihan varma luotanko siihen testiin sillä tyyppi otti sen eka kertaa ja raaputti niin vähän sitä kynttä sinne purkkiin. Mutta mulla on myös psoriasis joka voi tulla kynsiin ja näyttää monesti sieneltä. Nyt on kuitenkin tullut eri käteen, toiseen kynteen. Ajattelin pyytää uuden testin, ja alkaa taas käyttää tuota. Tää laitehan auttaa siis näkyviin haittoihin, ei poista sientä. :)

   Poista
 4. Hei minulla ollut varpaan kynnessä samallainen ongelma, lääkäri otti näytteen ja tulos oli, ei kynsisientä. Mutta käski silti jatkaa apteekista ostetun lääkkeen käyttöä kynnessä..Tekis mieli kokeilla tuota aparaattia mutta olen hiukan epäilevä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca