Pasta de peste on ukkelin herkkua ja reseptin minulle väsäsi anoppini muutama vuosi sitten.
- 3tlk tonnikalaa öljyineen
- 2rkl majoneesia
- 1,5 sipulia kuutioituna
- 1rkl Dijon sinappia
- 1/2 sitruunan mehu
- mustapippuria
Olen jo tovin aikonut kokeilla keto-yhteisön suitsuttamaa Fathead-pizzaa, …
Kermainen Toscanan kana on yksi aivan lempiresepteistäni, ja olenkin tehnyt s…
'Anthony Bourdain maailmalla' on ehkäpä huipuin ruokaan liitty…
Kukkakaali, tuo ketoruokavalion ihmeraaka-aine. Siitä saa aikaan melkein mit…
Eilen sain ukkelilta tehtävän; nyt on löydettävä ketoruokavalioon sopivia j…
Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…
Kommentit
Lähetä kommentti