Pastă de pește - Tonnikalatahna Romanialaiseen tapaan

helmik. 23, 2017 0 comments

Pasta de peste on varsin yksinkertainen tonnikalatahna, joka kuuluu romanialaiseen juhlapöytään kuten superherkullinen koristeltu perunasalaatti- Salata de Boeufkin.
Tämä tonnikalatahna muotoillaan juhlapöydässä usein kakun muotoon ja koristellaan syötävillä koristeilla, kuten oliiveilla, sitruunalla ja persiljalla. Itse tarjoilen sen kuitenkin yleensä kulhosta.
Mikä tämän sitten erottaa perus-tonnari-majotahnasta?

No, sinappi. Ja se että majoneesia ei laiteta kuin korkeintaan se 2 lusikallista. 

Tämä tahna myös pyöräytetään sauvasekoittimella tasaisemmaksi, mitä tuna-mayo-tahnalle harvemmin tehdään.


Pasta de peste on ukkelin herkkua ja reseptin minulle väsäsi anoppini muutama vuosi sitten. 


PASTA DE PESTE
  • 3tlk tonnikalaa öljyineen
  • 2rkl majoneesia
  • 1,5 sipulia kuutioituna
  • 1rkl Dijon sinappia
  • 1/2 sitruunan mehu
  • mustapippuria
Sekoita kaikki ainekset kulhossa sauvasekoittimella. Lisää mausteita tarvittaessa ja koristele persiljalla tai vaikkapa ruohosipulilla.
Nauti tuoreen leivän päällä tai sellaisenaan. 

Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca