Texmex jauhelihakeitto

helmik. 9, 2022 0 comments

 


Olipas vaikea keksiä nimi eilen keksimälleni reseptille. Hetken aikaa tuossa luki 'Meksikolainen jauhelihakeitto', mutta Texmex on anteeksiantavampi, sillä voi olla ettei meksikolainen tunnistaisi soppaa omakseen. Mietin, että jos tätä olisi vielä aavistuksen suurustanut, olisi tästä tullut myös oiva täyte Enchiladoille. 

Kaikki lähti siitä, kun kävin läpi keittiön kaappeja, päiväysvanhoja kuivatuotteita. Yhtäkkiä käteeni osui kuukausia sitten saamani pr tuote, jonka sain Riannon syksyn mediapäiviltä. Sain sieltä kassillisen Santa Marian uusia Tex Mex-tuotteita, ja tämä yksi pussukka oli jäänyt käyttämättä. Olin suunnitellut ihan perinteistä jauhelihakeittoa, mutta tämä Veggie tacos -maustetahna muutti suunnitelmat. Nyt ei silti tullut veggie-ruokaa...

Tähän reseptiin voisi myös lisätä kidneypapuja, tai mustapapuja, mutta tää oli oikein hyvä näin! Tiukka ketoilija jättäköön juurekset pois. Voi korvata esim kyssäkaalilla :)

Texmex jauhelihakeitto


Ruskista jauheliha ja mausta ripauksella suolaa ja pippuria. 
Kiehauta silläaikaa kasvisliemi (voit tehdä sen esim. liemikuutioista). Kuutioi perunat, selleri,  porkkanat ja sipuli n. 2 x 2 cm kuutioiksi ja laita kattilaan. Lisää myös riisi. Anna kypsyä n. 10 minuuttia. Lisää sitten kattilaan Santa Maria Veggie tacos maustetahna ja sekoita. Lisää jauheliha. Anna hiljalleen hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää sitten keittoon tomaattimurska, pavut ja he-ma-pa. Sekoita. Keitto on valmis. Tarjoile se lusikallisen smetanaa kanssa. 



Hei, jos testaat reseptejäni ja jaat ne somee, tägää minut, niin voin jakaa niitä myös omassa somessani 😉

Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca