3 X Kuukauden kuva - Blogihaaste -Elokuu

elok. 30, 2023 0 comments



Elokuu, oi ihana elokuu! Kaikkea kivaa tapahtui tässä kuussa kuulkaas!
En edes tiedä mikä oli kuukaudessa parasta, kaikki oli parasta! Elokuu toi mukanaan kauan odotetun reissun, ja festarit. Elokuu on paras kuukausi Romaniassa muutenkin. Elokuu on KESäKUUKAISI, ihmiset!!!

Vielä on kesä, ainakin kaksi päivää! 

1. Arkikuva



Arkikin on juhlaa, kun puunasin viimein uuden kylppärin käyttökuntoon. Vaikka se on siis periaatteessa ollut jo monta kuukautta käyttökunnossa, tuli ammeesta jossain vaiheessa pyykkikori, ja muutenkin sinne vaan jotenkin vahingossa piilotettiin kaikki tavara mille ei keksitty muutakaan kotia.

Nyt kylppäri on kaunis ja rauhallisen, pieni zen-kolo. Se poikkeaa täysin toisesta kylppäristämme, joka on mustanharmaa, moderni. Tämä on valkoisen ja ruskean seesteinen yhdistelmä.

2. Kuukauden huippuhetki



Tiedättekö, teen kuukauden reissuista vielä omat postauksensa, mutta kyllä kesän kohokohta oli Untold-festarit, without a doubt. 

Meillä oli niin kiva reissu. Ukkelin ystävä majoitti meidät, ja vaati saada ajaa meidät joka ilta festareille ja takaisin aamuyöllä. Sen kämppä oli juuri valmistunut, ja upea. Paras suihku pitkään aikaan. 

Minulle Untold on kokonaisuus, nauttisin siitä vaikka siellä ei olisi yhtään huippuartistia, mutta sielläpä on. Bebe Rexha, Justin Jesso, David Guetta, Armin Van Buuren, Delia, Zhu, Eric Prydz, Spike... Siinä muutamat niistä mitä me käytiin katsoon, mutta artistikattaus oli ihan valtava. Koettiin vaan lopulta että osa niisttä oli vaan vähän liian hard core meidän makuun. Alamme kai olla vanhoja. Ihan parasta oli vaan hengailla valtavalla alueella ja seurata ihmisiä, ja kaikkea mitä ympärillä tapahtui...

Pisteet myös aina puhtaille vesivessoille papereineen, sekä laadukkaalle ruokatarjonnalle. Bestbestbest!!!

3. Ei mennyt niinkuin Strömsössä..


Noh, siis meidän tomaatit, ja pavut, ja paprikat jajaja... 
Mehän annettiin ensinnäkin potkut meidän apumiehelle, koska sillä meni se homma ihan pelleilyksi, kaljan juonniksi ja tupakoimiseksi eikä työt tullut tehtyä. No, sit olimmekin reissussa kaksi viikkoa, eikä kukaan hoitanut puutarhaa, ja siitä alkoikin ongelmat. Pavuista ei ole enää mihinkään, koirat ovat syöneet ne tomaatit mitkä eivät ole kuivuneet kokoon, ja paprikatkin ovat paperinohuita eikä mehukkaita. Rikkaruohot kasvoivat paikoittain jopa kaksimetrisiksi ja veivät kasviparoilta viimeisetkin energiat. Loppukesä näyttääkin siis aika surkealta sadon suhteen. Porkkanoita ja juuripersiljoita yritän nyt vielä pelastaa, sekä perunat. Tomaattejakin näyttää vielä puskevan. Saa nähdä nappaako koirat ne ennen minua :D


Tänään onelokuun toiseksiviimeinen päivä ja ulkona on ollut hirvittävä ukkonen lähes koko päivän. Tuuli ei kuitenkaan ole ihan kamala, joten toivoa vielä on, ettei loputkin puumme kaadu, niitähän kaatui 2,5 viime myrskyssä. 

No niin, nyt olen ottanut kiinni duty-postauksissa. Ehkäpä naputtelen huomenna tai ensiviikolla postauksen Transylvanian epävirallisesta pääkaupungista, Cluj-Napocasta. 

Mukavaa loppuviikkoa sinne!

Oppitunti. Ei näin. 

Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca