Me vietettiin tässä taannoin työpaikan pikkujouluja ensin kisaamalla Escape room Helsingissä, ja sitten illallisella Töölön Mamma Rosassa.
Otin alkuruuaksi härkätartarin tryffelimajoneesilla (koska joulu ja jouluna on pakko syödä vähän punaista lihaa). Se oli niiiin hyvää (kuva annoksesta alla). Hinta tartarilla oli 12€
Annos oli myös kaunis mikä on aina plussaa.
Pääruuaksi olin ajatellut myös punaista lihaa, mutta lopulta päädyin risottoon ihan viimemetreillä.
Ja voi miten onnellinen tästä viime hetken mielen muutoksesta olen! Kyseessä oli hummeririsotto jossa oli lisäksi rapuja (tosin nettimenussa lukee rapurisotto... Oliko siinä hummeria? I dunno). Tajunnan räjäyttävä kokemus kaikki tyynni 😋. Tää ihanuus kustansi 22€
Jälleen upea annos ja niin herkullinen! Lämmin pehmeä kakku, josta valui taivaallista suklaalaavaa kun siihen painoi lusikan. Vaniljajäätelö kompensoi makeutta ja marjamelban hienoista kirpeyttä.
Viiniksi valitsimme pullon punkkua ja pullon valkkaria, mä olin punkkutiimissä.
Viininä oli Espanjalainen Merinas Tempranillo. Not too bad. Marjainen, täyteläisen punainen eikä mielestäni lainkaan tanniininen. Helppo juoda siis 😊
Kokkeileppa sääki!
Kommentit
Lähetä kommentti