¤ Reseptejä ¤ Autoimmuunisairauksien hoitoa ruokavaliolla ¤ Matkustelua ¤ Tuotetestausta ¤ Ravintolatärppejä ¤

Little Italy Festival Teurastamolla 1-2.6.2019

| on
2.6.19
Buon Giorno, ystäväiset. 


Kirjoitan tämän valon nopeudella, sillä nämä festarit eivät ole vielä ohitse, ja halusin antaa sinulle vielä mahdollisuuden päästä mukaan, jos tapahtuma ei vielä ole fiidillesi hypännyt. 

Täytyy myöntää että visiitti olisi saattanut jäädä välistä, jollen olisi voittanut tapahtumanjärjestäjän Facebook-kilpailua, missä palkintona oli illallinen kahdelle kuuluisan Michelin-kokki Pier Giorgio Parinin järjestämälle illalliselle viineineen. 


Mikä järjetön tuuri! Illallinen ei nimittäin ollut mikään edullinen, vaan sinne myytiin lippuja 150€:n hintaan. Mutta siitä enemmän omassa postauksessa...


Little Italy järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Italian kansallispäivän yhteydessä. 


Molempina päivinä Teurastamolla on useita esiintyjiä, taiteilijoita, performansseja sekä työpajoja, puhumattakaan ihanista Italialaisista herkuista; öljyjä, pastoja, ja käsintehtyjä raaka-makkaroita mitkä lähti muuten meidän mukaan. Pastat jouduin pitkin hampain jättämään, koska ruokavalio... 


Myytävänä on myös kirjoja, kuten ELLA KANNISEN 'Kotona Italiassa'. Ella Kannisen muuten bongasin myös illallisella...


Tapahtuma sopii myös lapsille, ja siellä on puuhaa ja tekemistä jokaiselle. 
Sunnuntaina ensimmäinen lasten työpaja alkaa jo kello 11. 

Koko OHJELMA-INFO LÖYTYY TÄÄLTÄ


Tänään sunnuntaina muuten esiintymislavalla ovat mm. Voice of Finlandistakin tutut Andrea Brosio ja Luca Sturniolo.Vielä siis ehdit hakemaan upeita Italialaisia herkkuja ja fiilistelemään Italialaista tunnelmaa, musiikkia ja taidetta. Eli kipinkapin Teurastamolle!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

*