¤ Reseptejä ¤ Autoimmuunisairauksien hoitoa ruokavaliolla ¤ Matkustelua ¤ Tuotetestausta ¤ Ravintolatärppejä ¤

Palkintoa lunastamassa Coddler & Toddlerissa-koko perheen kauneuskeskuksessa

| on
11.6.19
Heipparallaa! 

Tänään ei puhuta ruuasta, tai ketoruokavaliosta, vaan kauneudesta...Mitä kauneuspostaukset sitten tekevät ruokablogissa? 
No joskus on vain tehtävä poikkeuksia, ja tämä on yksi niistä. 

Voitin tässä taannoin nimittäin toisenkin arvonnan sosiaalisessa mediassa, nimittäin Pinja's blogin instagram-sivuilla arvottiin sokerointipaketti tähän uuteen kauneuskeskukseen Helsingin Jätkäsaareen. 

Kyseessä siis EI ole yhteistyöpostaus, 
vaan silkka 'Thank you' ilmaisesta palvelusta, 
samaan tapaan kuin tein postauksen Little Italy-
festareista voitettuani illallisen siellä.

Olin jo tovin halunnut käydä tsekkaamassa paikan. Paikan yrittäjä, Sari, on nimittäin vanha tuttuni (tai nuori, niinkuin minäkin😁😁), ja Sari teki minulle mm. permiksen ollessaan vielä koulun penkillä ammattiinsa. Löysin luottokampaajan siltä istumalta; kerrankin joku ymmärsi mitä hain, niinkuin heti. Harmi vain että olen hirveän laiska pitään yllä tätä kuontaloa, joten mua näkee kampaamon tuolissa vain ehkä kerran vuodessa, ja näin ollen ei taas oltukkaan nähty aikoihin. 

Arvonnan siis suoritti Pinja, ja oli silkkaa sattumaa että arpaonni sattui just mulle, mutta silti tunsin siitä ihan vähän syyllisyyttä, ja mietin luuleekohan kaikki että tää oli jonkin sortin set up. No, Sari oli kuitenkin ihan yhtä ihmeissään kuin minäkin kun hälle selvisi voittaja, joten oli vain uskottava että nyt on onnen viikko vain sattunut kohdalle meikäläiselle. 


Tää tuli niiin täydelliseen saumaan, sillä ollaan juuri lähdössä Romaniaan ystävien häihin erittäin lyhyellä varoitusajalla ja kaikki, KAIKKI piti ostaa kerralla, iltapuvusta matkalippuihin, kampaajat ja kynnet paikan päällä, ja ukkelin puku, ja mitä vielä... kengät ja laukku edelleen ostamatta...
Nyt ei tarvi sentään huolehtia karvaisista sääristä.Coddler & Toddler on täyden palvelun kauneuskeskus, jossa erikoisuutena on erityisesti lasten viihtyvyyteen ja hyvään kampaamokokemukseen tähtäävä palvelu. Lapsille löytyy makee leikkipaikka, jossa varmasti viihtyy sillä aikaa kun äippä tai iskä on hoidoissa. Leikkipaikassa on myös valvottua toimintaa etukäteen ilmoitettuina aikoina, niin vanhempien ei tarvi stressata että mitäs se meidän Pirkko-Antero siellä oikein puuhailee. Eikä siinä vielä kaikki! Lasten hiustenleikkuusta tekee supersiistin tämä Ferrarituoli...Saman katon alla on lukematon määrä eri palveluita; kampaamo-palvelut, pidennykset, ripset, kynnet, sokeroinnit, kasvohoidot, hampaiden valkaisu, mikroneulaus- ja täyteainehoidot. (Ja ihan varmasti jotain unohdin). 

Paikan päältä löytyy myös erillinen klubitila jonka voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin; vauvakutsut, synttärit tai polttarit, 
joihin voidaan räätälöidä erilaisia kauneuspaketteja. 


Coddler&Toddler sijaitsee ihan Jätkäsaaren Clarion hotellin kupeessa uuden puukerrostalon alakerrassa osoitteessa Välimerenkatu 3. Paikalle on helppo löytää julkisilla, sillä ratikka 9 pysähtyy kirjaimellisesti Coddler & Toddlerin ovelle. 

Tila on valoisa, avara ja ylellinen, mutta samalla rentouttava ja rauhallinen. Sisustukseen on satsattu selvästi. 

Minulle tää oli elämäni ensimmäinen sokerointi. I know, mä tuun niiin perässä näiden juttujen kanssa. Olen ihan liian laiska satsaamaan itseeni, ja se harmittaa. Nyt kun olen kuitenkin saanut Psoriasikseni remissioon ja se on pikkusta vaille kadonnut, en halua enää sheivata ihoa, sillä aina, AINA kun saan ihon rikki, se laukaisee psorin uudelleen. Sokerointi on turvallinen ja luonnollinen tapa, joskin ainakin näin eka kerralla varsin kivulias... That said, meinasin loppuvaiheessa jopa nukahtaa, kun siihen tottui😂. 

Harmikseni karvakammoisena en pystynyt kasvattelemaan kainalokarvoja, joten menin ja sheivasin ne muutama päivä sitten, mikä taas tarkoitti sitä että ne puolen millin tumpit eivät tarttuneet sokeritahnaan. Täten vaihdettiin kainalot viiksiin, joitten olemassaolosta en edes tiennyt ennenkuin ukkeli niistä mainitsi viime viikolla 😂. 


Ja kaikille 'anna kaikkien karvojen rehottaa'-ihmisille; be my guest! 
Minä taas olen yhteiskunnan ja naapurin Penan aivopesemä raukka 
joka tykkää karvattomista kainaloista, so shoot me!

Kiitos TESSA hienosta työnjäljestä ja vinkeistä. Ihanaa palvelua, todella!
Suosittelen testaamaan paikan, lasten kanssa tai ilman. Itsellä kävi mielessä Clarionin loistava sijainti ihan Coddler&Toddlerin vieressä... Tyttöjen ilta tai polttarit, kauneushoitoja ja skumppaa ja jatkoille Clarionin Sky Bariin. Kelepais!

Ajanvaraus Coddleriin sujuu helposti TÄÄLLÄ

Ihanaa kesän jatkoa sinulle, lukijani. 

(Jos et vielä ole lukijani...⇰⇰⇰⇰⇰KLIK!)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

*