¤ Reseptejä ¤ Autoimmuunisairauksien hoitoa ruokavaliolla ¤ Matkustelua ¤ Tuotetestausta ¤ Ravintolatärppejä ¤

Kanaa ja pinaattia kermaisessa mozzarella-parmesaanikastikkeessa

| on
4.9.19

No nyt on herkkua, ja vieläpä KETO-sellaista! Tää resepti on odotellut naftaliinissa jo muutaman kuukauden, tänään päätin sen viimein laittaa täytäntöön.

Käytin pohjana reseptiä johon törmäsin Instagramissa, joten kiitos siitä kuuluu @nutritionchimp tilille. Tein kuitenkin pieniä muutoksia, korvasin mm. aurinkokuivatut tomaatit kirsikkatomaateilla, ja jätin pois oreganon, koska ukkeli ei siitä välitä. Sen sijaan käytin timjamia ja kuivattua ruohosipulia. 


Kanaa ja pinaattia kermaisessa 
mozzarella-parmesaanikastikkeessa
  • 4 broilerin rintafileetä
  • 2rkl voita, loraus oliiviöljyä
  • 1rkl kuivattua ruohosipulia
  • ½rkl timjamia
  • 1tl paprikajauhetta
  • 1tl suolaa
  • 1tl sipulijauhetta
Kastike:
  • 1 sipuli-pieneksi kuutioituna
  • 4 valkosipulin kynttä raastettuna
  • 1rkl voita
  • 1dl kanalientä
  • 2dl kuohukermaa
  • 1dl parmesaania, raastettuna
  • 4-5 kirsikkatomaattia
  • puolikas mozzarellapallo revittynä
  • pari kourallista tuoretta pinaattia revittynä.
Sekoita kaikki kuivat mausteet hyvin keskenään esim morttelissa jotta ruohosipulikin hajoaa. 


Hiero mausteet rintafileiden pintaan. Kuumenna sitten pannu keskilämpöä vähän korkeammalla ja sulata siinä 2rkl voita sekä tiraus öljyä. Kun voi on sulanut, laita rintafileet pannulle ja paista 4 minuuttia kumpaakin puolta, kunnes ne ovat kypsiä ja saavat hieman ruskeaa pintaan. Nosta fileet sivuun.

Lisää ruokalusikallinen voita samaan pannuun ja kuullota siinä sipuli ja valkosipuli, 3-4minuuttia. Lisää sitten kanaliemi pienissä erissä välillä sekoittaen, ja sen jälkeen kerma samaan tyyliin. Anna keittyä muutama minuutti ja lisää sitten raastettu parmesaani. Leikkaa kirsikkatomaatteihin pienet viillot päähän ja lisää ne pannuun. Sekoita kastike tasaiseksi. Lisää sitten revitty mozzarella ja pinaatti ja sekoita. Palauta nyt rintafileet pannuun ja anna hiljalleen muhia 5-10 minuuttia. Nauti!



Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

*