kinkku-broilerirullat pinaattijuustotäytteellä - KETO

tammik. 30, 2020 0 comments

Tämä on niin täydellistä viikonloppuruokaa että oksat pois! Nää rullat on pelkkiä täyteläisiä makuja kietoutuneena mehukkaaksi rullaksi. 

Kuvat eivät ole edukseen, valotus tammikuun lopussa sateisena iltapäivänä on surkea. Nää on kuitenkin niin hyviä että tulee varmasti tehtyä uudelleen myös valoisaan aikaan. Päivittelen kuvia sitten 😁

Kokeile myös pinaatti-ricottatäytteellä. Toimii myös ihan tavallisella pekonilla.

Testaa ja rakastu!

Kinkku-broilerirullat pinaattijuustotäytteellä

  • 4 siivua ilmakuivattua kinkkua
  • 4 broilerin paistileikettä (tai rintafileetä) ohueksi nuijittuna
  • neitsytoliiviöljyä
  • nokare voita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • pari kourallista tuoretta pinaattia
  • 1dl pieneksi raastettua juustoa (mulla oli ihan arkijuusto)
  • 50g vuohenjuustoa
  • 1 kananmuna
  • ½tl muskottipähkinää
  • n 1dl vettä
  • 1tl dijon-sinappia
  • 2rkl ranskankermaa 
  • kasviksia mielesi mukaan lisukkeeksi
Käytä pinaatit kiehuvassa vedessä 30 sekunnin ajan. Valuta ja jäähdytä. Puristele sitten vielä tiukasti kaikki ylimääräinen neste pinaateista pois ja hienonna sitten pieneksi. Laita juustoraaste ja vuohenjuusto kulhoon ja käytä mikrossa 30 sekuntia. Sekoita rivakasti, ja lisää pinaatti juuston sekaan. Lisää myös 1rkl ranskan kermaa ja lopuksi kananmuna ja muskottipähkinä. Sekoita sauvasekoittimella tahnaksi.  


Nuiji broilerin fileet ohuiksi. Aseta parmankinkkusiivut työlaudalle. Aseta kinkkusiivun päälle broilerisiivu niin että kinkkua jää parin sentin verran toiseen päähän ja sentin verran toiseen päähän ja levitä sitten broilerifileen päälle lusikallinen pinaatti-juustotäytettä. Aloita rullaaminen sieltä sentin päästä ja rullaa napakaksi rullaksi niin että kahden sentin pääty sitoo rullan kiinni. Voit käyttää apuna hammastikkuja jos rulla ei pysy kiinni. Nyt käytin ensin kahteen tikkuja (katkaistuja grillitikkuja koska meillä ei ollut hammastikkuja), mutta lopulta otin ne pois ja rullat pysyivät oikein hyvin koossa. 


Kuumenna pannussa oliiviöljy ja voi. Kuullota raastetut valkosipulinkynnet öljyssä. Ruskista kinkkurullat pannussa. Kun pinta alkaa ruskistua ja rapeutua, nosta ne uunivuokaan jossa oliiviöljyä ja mieleisiäsi kasviksia. Minulla oli kukka- ja parsakaalta. 

Laita pannuun missä rullat olivat, desi vettä, 1 rkl ranskankermaa ja 1tl dijonsinappia. Kiehauta ja kaada uunivuokaan. Näin saat kaikki maut talteen. 


Laita 175 asteeseen noin 45 minuutiksi. 

Tarjoile heti! 

PS. Tää toimii myös alkuruokana sellaisenaan

Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca