Tiablon Siivet ja Aurajuustodippi

heinäk. 5, 2020 0 comments
*Kaupallinen yhteistyö tiablochili.fi kanssa* 
Oletko sinä kuullut jo Tiablosta?

Pistähän tämä partaäijä korvan taakse, sillä tämä äijä saattaa muuttaa elämäsi. 

Tiablo on kotimainen uusi yritys, jolla on upea tulinen tuoteperhe, jonka tulisi löytyä jokaisen ruuan ystävän keittiöstä. 
Minä pääsin tutustumaan Tiablon kastikkeisiin juhannuksena, kun ystävämme valmisti meille Tiablon siipiä alkupaloiksi. Herranjestas, kun ne olivat herkullisia! Ukkelikin rakastui Tiablon soosseihin ja ruutaili niitä grilliruokiensa päälle varsin vastuuttomasti hikikarpaloiden kihelmöidessä otsallaan 😂. 
Minä siis asetin partaäijän visusti korvan taakse, ja suorastaan vaadin tehdä tämän yhteistyön. Miksi, koska kaikkien tulee saada syödä Tiablon siipiä! Kaikkien tulee tietää näistä kastikkeista! 

Pssst. Tekstin lopusta löydät alekoodin, jolla saat 10% alennuksen koko tilauksesta. Voimassa heinäkuun -20 loppuun saakka. 

Miten Tiablon chilikastikkeet eroavat muista tutuista kastikkeista


Käytän tässä ukkelin arvioita, sillä hän on chilikastikkeiden suurkuluttaja, ja on vuosia etsinyt  'sitä oikeaa'. Prisman kastikehyllyt on koluttu läpi moneen kertaan. Sriracha, Poppamies, Tabasco, Naga Jolokia... you name it. Ukkeli tykkää kunnon tulisuudesta, mutta niin ettei se peitä ruuan makuja allensa. 

Tiablon kastikkeissa tämä toteutuu. Wings-kastikkeessa tulisuus on pehmeämpi, kun taas chilikastikkeessa tulisuus on hieman voimakkaampi, ja se vähän niinkuin yllättää. Ensinuolaisulla ehdin nanosekunnin ajan miettiä ettei se edes ole niin tulista, kunnes se sitten olikin 😂. Suosittelen siis testaamaan pienellä määrällä ennen kuin ruutailet vastuuttomasti, kuten ukkeli.  

Joskus Chilikastikkeet ovat 'ketsuppisia' ja liian makeita. Nämä eivät ole ketsuppisia, eikä makeita, eiväthän ne sisällä sokeria, esansseja eikä muita lisäaineita. 


Tiablolla on myös arvot kohdillaan, ja mikä ainakin minulle on tärkeää, on se että näitä tuotteita ei ole kyllästetty lisäaineilla eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria. Tiablon TARINASTA löytyvä slogan onkin minusta varsin osuva:

Halusimme tuoda markkinoille tuotteen mikä ei sisältäisi kaikkea mahdollista vaan joka sopisi kaikkeen mahdolliseen.

 
Tiablon tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä
  • Tiablo Wings -kastike
  • Tiablo Chili -kastike sekä
  • Tiablo Chilijauhe, jonka saa tilatessa TiabloTrio pakkauksen.
Toimituskulut ovat tällä hetkellä 6,90€ riippumatta tilauksesi määrästä joten kannattaa tilata kerralla kunnon setti. Chilijauhe tulee makeessa rasiassa, jolle mietin jo uusiokäyttöä kun olemme tuprutelleet kaikki jauheet ruokiimme 😂

Tiablon sivuilla on myös ihan upea reseptipankki, josta löytyy niin kebab-reseptit kuin raparperisipulisalsatkin. Raparperisipulisalsan haluan tekaista kyllä ketoversiona hyvin hyvin pian!

Suosittelen todellakin vilkaisemaan Tiablon omia reseptejä!

Tämä Tiablon Siivet -reseptikin on Tiablon reseptipankista siis. Ja toi aurajuustodippi... niin yksinkertainen, mutta niin herkullinen!!!

Mikä Tiablon siivistä sitten tekee niin erilaiset?


No kastike, joo, tietenkin, mutta myös niiden valmistustapa. Siivet ovat niin maukkaat, niin mehukkaat, niin lempeän tuliset, ja suorastaan sulavat irti luista. 

Niiden salaisuus on kattilassa! 
Siipiä nimittäin keitetään tovi ennen uunia, ja ne sekoitetaan kastikkeeseen vasta kypsinä. 

Aurajuustodippikin on ihan superherkullinen, vaikka sisältää vain kahta ainesta; kermaviiliä, ja Aurajuustoa.


Tää on oikeasti next level siipikokemus joka saa sinut nuolemaan niin sormet kuin lautasenkin... niin, ja sen dippikulhon...  
Suosittelen testaamaan!

Alkuperäinen resepti löytyy TÄÄLTÄ.

Me tehtiin vähän isompi satsi, niin siipiä kuin dippiäkin joten mun määrät poikkeavat alkuperäisestä. Allaoleva määrä olisi oikein hyvä 3-4 ihmiselle alkupaloina, ja mukavan muhkea annos kahdelle rohmulle pääruokana. 

Tiablon siivet ja aurajuustodippi

Siivet

  • 2 pkt maustamattomia siipiä (1600 g)
  • 2 l kana- tai kasvislientä (käytin luomukanalientä johon lisäsin pakkasesta luulientä)
  • 110 g voita
  • 100 g Tiablo Wings -kastiketta

Aurajuustodippi

  • 2 prk luomu kermaviiliä
  • n. 90 g aurajuustoa
Aloita dipistä, sillä kermaviiliä täytyy valuttaa pari tuntia:

Laita kermaviili valumaan. Voit asettaa esim suodatinpussin isoon kahvimottiin ja kääntää sen reunat kupin ulkopuolelle, ja kaataa kermaviilin mottiin. Voit myös käyttää juustoharsoa. Kun kermaviili on valunut, sekoita se kulhossa murustetun aurajuuston kanssa ja tarjoile siipien kanssa. 

Mietin että tämä dippi onnistuisi varmasti oikein hyvin turkkilaisen jogurtin kanssa myös. Lyhentäisi valutusaikaa... hmmm...

Siipien valmistus:


Kiehauta liemi ja kaada siivet sitten liemeen. Anna liemen kiehahtaa uudelleen, pienennä sitten lämpötilaa ja keitä kaksikymmentä minuuttia hiljalleen. Liemi ei saa enää tämän jälkeen kiehua. 


Nosta siivet uunipellille leivinpaperin päälle ja siivilöi liemi. Pakasta jäähtynyt liemi ja käytä uudelleen seuraavalla kerralla kun teet siipiä. Maku syvenee näin!

Lämmitä uuni 225 asteeseen ja paista siipiä 15 minuuttia, käännä ne, ja paista vielä toiset 15 minuuttia. 

Sekoita sitten Tiablo Wings -kastike; Sulata voi mikrossa tai kattilassa. Sekoita Tiablo Wings -kastike voihin ja vatkaa hyvin. Voin tulee tällöin olla kuumaa ettei kastike kovene. 


Laita sitten jäähtyneet siivet pieneen kulhoon, kaada kastike päälle ja pyörittele siivet kastikkeessa hyvin. 

Nauti siivet aurajuustodipin kanssa ja hymise hiljaa...
Kiinnostuitko Tiablon kastikkeista? Nyt sinua onnistaa! 


Saat nimittäin heinäkuun loppuun saakka 10% alennuksen koko tilauksestasi koodilla KG10, eli kannattaa nyt tilata kerralla enemmän.
Tarjous päättynyt. 

Klikkaa verkkokauppaan TÄSTÄ.

Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca