Valkosipuli-sitruunapasta katkaravuilla ja pinaatilla

helmik. 15, 2022 0 comments

Mielestäni pasta on parhaimmillaan varsin yksinkertaisena; Aglio e olio ja cacio e pepe ovat mun ihan lemppareita, ja molemmissa raaka-aineet mahtuvat yhden käden sormiin. 

Tässäkin pastassa on pohjana aglio e olio, joka siis maistuisi sellaisenaan jo ihan superhyvältä. Arvaas miten upealta se maistuu, kun siihen lisätään katkarapuja, sitruunaa ja pinaattia väriä tuomaan? Ihan pirun hyvältä, let-me-tell-you!!! Tein nyt ihan pakastetuista kypsistä katkaravuista, mutta voit myös tehdä annoksen käyttäen vaikkapa tiikerirapuja.

Valkosipuli-sitruunapasta katkaravuilla ja pinaatilla





Keitä pasta isossa kattilassa hyvin suolatussa vedessä al denteksi. Kuumenna sillä aikaa oliiviöljy ja voi pannussa. Siivuta valkosipulit ja sipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita pannuun chililastujen kera. Älä ruskista, vaan anna kypsyä ensin hetki, ja lisää sitten n. 1/2 dl pastan keitinvettä. 

Lisää pannuun sitruunan kuori ja pinaatti sekä n. 1 rkl parmesaaniraastetta ja sekoita. Lisää taas 1/2 dl pastavettä ja katkaravut. Lisää sitten valutettu spaghetti ja pyörittele hyvin kastikkeessa. Lisää loput raastetusta parmesaanista ja pyörittele kunnes se on sulanut. Tarjoile vaikkapa valkosipulileivän kanssa. 

Meillä oli vain peruspaahtista nyt, joille tein itse valkosipulivoin. Toimii!






Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca