Kukapa minun ikäluokastani ei muistaisi ysäriajan herkullista arkiruokaa; Italianpataa. Puhun siitä valmispussista, johon lisättiin vain vesi ja jauheliha.
Meinasin ostaa eilen sellaisen pussin, mutta sitten päätinkin tehdä itse. Tässä retroruuassa ei kuulu kikkailla. Eli nyt seuraa hyvin yksinkertainen resepti. Ainoa kikkailu minulla on oikeastaan oranssi linssispagetti. MEINASIN ostaa myös ihan sitä aitoa oikeaa rakettispagettia, gluteenista, mutta lopulta päätin olla kiltisti. Iho näyttää nimittäin taas paljon paremmalta kun olen ollut gluteenitta. Koko ateria valmistuu yhdessä isossa pannussa tai kasarissa. Paitsi mun oli siirrettävä kattilaan kun pannu oli liian pieni.
Tästä tulee reilusti, koska me syödään tätä pari päivää, voit esim puolittaa lihan, pastan ja veden määrän jos haluat tehdä vähemmän.
Mutta sitten reseptiin...
Kommentit
Lähetä kommentti