Monte Criston aamiaisleivät -VHH/KETO

huhtik. 10, 2022 0 comments


Teen usein asiat nurinkurin. 

Niin tein tälläkin kertaa. Moni bloggaaja on laittanut bloginsa parhaat reseptit kansien väliin. Mä tein toisin päin. Julkaisin E-kirjan ennennäkemättömistä resepteistä. Kiitos kaikille ihanille, jotka sen olette ostaneet, mutta alkuhuuman jälkeen reseptit makaavat nyt läppärin kansiossa. Myönnän siis virheeni, ja tulette näkemään E-kirjan reseptejä jatkossa myös blogissani. 

Kirja sisältää 36 reseptiä, joista Monte Criston aamiaisleivät on ensimmäinen. Monte Criston leivät ovat hitaiden aamujen herkullinen ja näyttävä vieras. Tämä on KETO-versio, mutta voit helposti muokata ohjeen hiilariseksi jos et välttele niitä. 

Monte Criston leivän historiasta on monenlaista tarinaa; mm. amerikkalaiset ovat sitä yrittäneet "omia" mutta todennäköisimmin sen historia on Pariisissa, muistuttaahan se paljon Pariisilaiset kahviloiden tuttua Croque Monsieur leipää. 
Suolainen kinkku ja voimakas juusto yhdistettynä makeaan hilloon on vaan ihan täydellinen yhdistelmä!

Kuten kirjassanikin mainostin, en ole leivontamestari, joten Monte Criston aamiaisleipiä varten valmistin ensin leivän KETO-Suomen kruunaamattoman kuningattaren, Paulan keton PEHMEÄ VUOKALEIPÄ-reseptillä.

Monte Criston aamiaisleivät - VHH/KETO
Kiehauta marjat, sitruunamehu ja erytritoli kattilassa. Laske lämpöä ja painele marjat kevyesti haarukalla rikki. Voit halutessasi myös soseuttaa ne sauvasekoittimella mutta se ei ole välttämätöntä. Nosta kattila liedeltä ja anna hillon jäähtyä.

Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään ja levitä leipäsiivuille. Aseta kahden leipäsiivun päälle kinkkusiivut, sitten juustosiivut ja aseta sitten leipäsiivut päälle. Paina leivät kämmenellä litteäksi.

Riko munien rakenne kulhossa ja lisää kerma ja maun mukaan suolaa ja pippuria. Sulata pannussa voi keskilämmöllä (tai hieman korkeammalla). Upota leivät kananmuna-kermaseokseen ja paista voissa kunnes leipien pinta on kauttaaltaan kullanruskea ja juusto sulanut, noin kolmisen minuuttia per puoli. 

Halkaise leivät ja laita tarjolle. Lusikoi hillo leipien päälle ja nauti!
Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca