American burger jauhelihakääretorttu

heinäk. 14, 2022 0 comments


VHH-reseptit e-kirjani herkkujen herkku, American burger jauhelihakääretorttu saa nyt paikkansa myös blogissa. Tämä on sitä lohturuokaa, joka ei tarvitse kaverikseen perunaa eikä makaroonia, eikä oikeastaan mitään muutakaan. Tässä on kaikki mitä tyytyväinen masu tarvitsee. 


American burger jauhelihakääretorttuValmistus

Mausta jauheliha yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla ja vaivaa sekaisin munien kanssa. Anna taikinan maustua jääkaapissa puolisen tuntia ja ota se huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta.

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Kauli taikina ohueksi kahden leivinpaperin välissä ja poista sitten päällimmäinen paperi. 

Sekoita ketsuppi ja chilikastike ja levitä puolet siitä sudilla jauhelihalevyn päälle. Aseta pekonisiivut limittäin levyn päälle niin että jokaiseen reunaan jää n. 2 cm ilman täytettä.

Sudi loput kastikkeesta pekonien päälle. Ripottele cheddar-raaste pintaan. Rullaa alla olevaa leivinpaperia apuna käyttäen tiukaksi rullaksi ja sulje  taikinan päädyt tiiviisti jottei sulava juusto karkaa päädyistä.


Paista kääretorttua n. 50 minuuttia folioon käärittynä. Avaa folio pinnasta, aseta tomaattisiivut  kääretortun pinnalle sekä ripottele vielä cheddaria ja paista vielä 10 minuuttia. Anna kääretortun levätä noin 15 minuuttia ennen siivutusta. Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin kera.


Kommentit

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca