3 X Kuukauden kuva - blogihaaste - Helmikuu

maalisk. 2, 2023 1 comments



 Härregyyd, se on kuulkaas maaliskuu. Miten ihmeessä tuo helmikuu meni niin nopeasti? Ei tainnut edes ihan kamalan pieleen mennä mikään asia. Mitä mä nyt teille jaan 😂


Helmikuun 3 kuvaa siis tässä:

1. ARKIKUVA


Mun arki on tällä hetkellä hyvin tylsää. En juuri kotoa poistu. Työ on yllättävän raskasta vaikka istun paikallani koko päivän. En oikein palaudu siitä ollenkaan, ja ratkon ihmisten ongelmia unissanikin. 

En myöskään pysty oikein syömään työpäivän aikana, sillä tauoillakin tuijotan vain listaa, ja suunnittelen miten selviän kaikista jutuista päivän loppuun mennessä. Tämä arkikuva on minun ensinäkymäni joka aamu kun astun ulos ovesta. 

Auringonnousu on kaunis, olit missä tahansa. Se on yksi niistä asioista joihin voi luottaa 😁

2. KUUKAUDEN HUIPPUHETKI


Minulla oli kaksi huippuhetkeä, ja self confessed introvert on ihmeissään, sillä molempiin liittyy ihmisiä 😂

Ehkä siinä yksin hengailussakin on rajansa. Oli ihanaa päästä toisen naisen kanssa ihmisten ilmoille. Täältä kylästä on kokonaista kaksi ihmistä löytäneet itselleen suomalaisen puolison. Ana-Maria asuu Suomen Kouvolassa suomalaisen miehen kanssa. Olemme heillä Suomessa kyläilleet kerran. 

Nyt Ana-Maria oli vierailulla, joten mentiin yhtenä iltana paikalliseen ravintolaan Bruschetalle ja punaviinille. How refreshing! Todella. Olin hyvillä mielin monta päivää. 

Toinen huippuhetki oli ukkelin perheen vierailu. Oli todella mahtavaa että pääsimme esittämään ideamme tälle talolle. Puhelin- tai videokeskusteluissa ei oikea kuva ehkä tule esille, ja minulle tuli fiilis että heille aukeni moni asia. Käytiin ravintolassa myös juhlimassa anopin syntymäpäiviä. Oli todella mukava ilta sekin. Riisuin siis pyjamapöksyni KAHDESTI helmikuussa. 

3. EI MENNYT NIIN KUIN STRÖMSÖSSÄ


Ei mulla taaskaan ole teille antaa tästä kuvaa, mutta jatkuvastihan meidän suunnitelmat menee vähän nenilleen; huomataan että joku ei vaan tule toimimaan koska a, b tai c. 

Meidän suunnitelma tälle talolle on upea. Meidän suuri kriisi on koko ajan ollut se, että meillä ei ole varaa rakentaa, saati ylläpitää näin suurta taloa. Sitten se vain tuli: jaamme koko alakerran kahtia, ja pihan. Toinen puoli on meidän koti, ja toinen on baari/ravintola. Pihalle iso katettu terassi, takapihalle lasten leikkialue. Alueen ensimmäinen koko perheen mesta. Puhdas, raikas, tyylikäs. Samalla voidaan keskittyä huone huoneelta sitten yläkertaan. Tämä on oleva vuosien projekti, mutta alakerta saa jo muotoaan, ja kunnianhimoinen suunnitelmamme on saada baari ja terassi auki kesällä. 

Otan teille sitten kesäkuussa 'Ei mennyt niinkuin Strömsössä' kuvan siitä 😂

Haastan kaikki bloggaajafrendit mukaan tähän blogihaasteeseen. Hyvin ehditte vielä messiin!

Ihanaa maaliskuuta; Iloa, valoa ja hauskuutta toivotellen,

Hanna




Kommentit

  1. Mulla ei pelkkä helmikuu, mutta nyt myös maaliskuu hurahti ohi sillä vauhdilla, ettei huomannut siitä vilaustakaan. Onneksi kohta pitää koosta jo maaliskuun kuvapostaus. Ehkä jotain palautuu mieleen 😅.

    Introvertit kyllä käyvät vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa, mutta he valikoivat omia kontaktiaan erittäin tarkasti 😁.

    Jos kaikki suunnitelmat olisivat pitäneet paikkansa, maailma olisi tylsä paikka.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca