Laitetaanpas välillä reseptiäkin
Tabbouleh-salaatti on raikas ja maistuva sellaisenaan, mutta myös tuhtien liha-annosten lisukkeena.
Resepti löytyy myös VHH-reseptit e-kirjastani, mutta koska se ei enää ole ainakaan julkisesti kaupan, niin jaan reseptejä sieltä tänne kaikkien saataville.
Lähi-Idän Tabbouleh-salaatti
Raasta kukkakaali aivan pieneksi
muruksi.
Hienonna persilja, minttu sekä
kevätsipuli ja raasta valkosipuli. Sekoita
ne kulhossa kukkakaalimurun kanssa
hyvin. Kuutioi tomaatti ja kurkku
pieneksi, noin 1 x 1 cm kuutioiksi ja lisää
ne kulhoon.
Kaada sekaan sitruunan
mehu ja oliiviöljy ja sekoita kevyesti
käsin.
Lisää suola ja pippuri ja sekoittele
vielä uudelleen.
Peitä kulho kelmulla ja
anna maustua jääkaapissa 20 minuuttia
ennen tarjoilua.
Kommentit
Lähetä kommentti