Tukholma - Best Western Plus Time Hotel - Sinulle jolle luksus-aamiainen ja rento tunnelma on tärkeää

toukok. 21, 2018 3 comments



Viime viikonloppuna vietimme synttäreitä Tukholmassa. Tarkoitus oli ottaa 'Päivä Tukholmassa-risteily' mutta lopulta suunnitelmat muuttuivat kun saimme seuraa ukkelin perheestä ja ystävistä. Päivä ei olisi riittänyt kun hekin matkustivat Lontoosta Tukholmaan.

Ukkelin perhe buukkasi mökin Löknäsistä, Tukholman saaristosta, noin tunnin matkan päässä keskustasta, mutta minä halusin olla lähempänä keskustaa, ja syödä hotelliaamiaista. 



Tutkin hotelleja pitkään. Tällä kertaa meille ei ollut tärkeää kylpylät ja kuntosalit sillä aikaa oli niin vähän ettei niihin olisi edes ollut aikaa. Keskityinkin siis aamiaisarvosteluihin ja hintaan.

Kaikkien eri sivustojen arvosteluissa Best Western Plus Time hotelli sai huippuarvostelut aamiaisestaan, ja hinnat olivat varsin kohtuulliset, joten päädyin varaamaan sen. Tsekkasin useita sivustoja, ja totesin lopulta että BOOKING.COM sivustolta sain parhaan tarjouksen, en Trivagosta vaikka mainos niin väittää 😁. Johtunee siitä että käytän Booking-sivustoa usein, ja sain sen takia ns. 'secret dealin'.

Hotelli ei ole ihan kaiken keskellä, kävelymatkaa keskustaan on puolisen tuntia, vanhaan kaupunkiin 40 minuuttia. Matkalla ei voi eksyä sillä kävelet suoraa tietä koko matkan.


Matkan varrella on useita kahviloita, ravintoloita ja pikkukauppoja. Jos kävely taas ei ole mieliharrastuksia, on ODENPLANin metroasema 9 minuutin päässä hotellilta. Metrolla pääsee keskustaan parissa minuutissa. Myös bussipysäkki on melkein vieressä, jos haluaa mennä linja-autolla.



Hotellihuoneemme

Hotellissa on tarjolla erilaisia huoneita, perus 19m2 huoneista keittiöllisiin sviitteihin. Samassa rakennuksessa on myös Ica-market joten ei tarvitse turvautua hotellihintoihin jos haluaa jotain naposteltavaa.



Parvekkeelta avautui maisema etupihalle. Huolimatta isosta
tiestä, mitään ei kuulunut huoneeseen yöllä.


Olin varannut meille perushuoneen, mutta saatiin superior huone jossa oli king-size sänky ja ranskalainen parveke. En valittanut.

Mikä oli myös mahtavaa, oli se että saimme huoneen jo aamu-yhdeksältä, vaikka tilauksessa luki että vasta kello 14. Ihan mahtavaa sillä olimme Tukholmassa jo aamuseitsemältä muutaman tunnin yöunien jälkeen joten pienet aamupäiväpäikkärit tuli tarpeeseen, heti kun olimme käyneet Odenplanin hipsteri-aamiaispaikassa, Greasy Spoonissa herkuttelemassa. Kirjoitan siitä ja muutamasta muustakin paikasta sitten toisen postauksen.







Tykkäsin hotellin jopa aavistuksen Itämaistyylisestä sisustuksesta. Mikään ei ole kolkompaa kuin vitivalkoinen sisustus hotelliaulassa. Täällä oli uskomattoman kodikas aulatila;pehmeitä sohvia, kirjoja luettavaksi ja pieni baari vastaanoton yhteydessä.



Aulasta

Aulasta



Aulasta
Ja sitten se aamiainen. Ihan järjettömän ihana! Esillepanokin oli varsin ylellinen. 



Tarjolla oli runsaasti hedelmiä, myslejä, muroja ja tuoksuvia tuoreita leipiä, ihanaa kylmäsavulohta, sillejä ja leikkeleitä, pateeta, herkullista vesimeloni-pinaattisalaattia parmesan juustolla, lettuja, juustotarjotin sekä perus-pekoni-munakokkeli-makkara-tiski. 





Juomapuoli oli myös loistava, tuoreita mehuja, kahvia ja useita teelaatuja, maitoa kylmänä ja lämpimänä, ja sitten se paras juttu, Smoothiejuomat! Mansikka ja mangosmoothiet, avocado-pinaatti-inkiväärismoothie sekä terveysjuoma jossa inkivääriä, hunajaa ja sitruunaa. 




Kyllä näillä eväin kelpasi aamu aloittaa! Trust me!



Hotellissa on myös saunatilat ja rentoutumishuone, mutta meillä ei ollut aikaa niihin tutustua, meidän nimittäin piti mahduttaa viikonloppuun myös yksi yö Tukholman saaristossa. 



Hotellin pihaterassilla kelpasi juoda aamukahvit ja istua pitkän päivän seikkailuiden jälkeen lasilliselle.




Perjantain päikkäreiltä herätessämme kurkkasin parvekkeelta ja näkymä oli tällainen; viereisen Ica-marketin yhteydessä oleva kahvila järjesti grillibuffetin. Tuoksu oli taivaallinen mutta vastustimme kiusausta ja lähdimme kohti keskustaa lounaalle.


All in all, suosittelen kyseistä hotellia, ja tulen takuulla vierailemaan täällä uudelleenkin!

Kommentit

  1. Kiitos vierailustanne ja valinnastanne yöpyä Best Western Time Hotelissa On mukava kuulla, että olit yytyväinen kokemukseenne. Meille on aina parasta palautetta, että asiakas on viihtynyt ja on valmis tulemaan meille uudestaankin. Toivottavasti nädään pian uudestaan. Aurinkoista kesän odotusta ja lämpimästi tervetuloa uudestaankin viihtymään! Ystävällisin terveisin, Sales & Marketing Manager Tiina Kalpa

    VastaaPoista
  2. Tuo Best western pitää laittaa korvantaakse. Olen kuullut siitä vain hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä. Mies vähän kitisi sängystä joka kuulemma heilui kääntyessä sekä välimatkasta keskustaan, minä taas nukuin kuin tukki, tosin mies on reilu satakiloinen, jolle pieni kävely tekee pelkkää hyvää :D

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca