Hemmottelupaketin arvonta -VOITTAJA-

| on
1.2.20

Ihanaa lauantaita! 

Tänään arvoin eilen päättyneen arvonnan voittajan!

HYVINVOINTI-POSTAUKSEEN tuli hienoja kommentteja. Hyvinvointihan koostuu niin monesta asiasta; ravinnosta, liikunnasta, terveydestä, läheisistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Useat osallistujat hankkivat myös lisäarvat fb- ja ig-tileiltä. Niin teki TEIJAKIN, mutta random.org valitsi voittajaksi Teijan blogiarvan!Paljon onnea siis Teijalle!
Olen jo laittanut sinulle sähköpostia!

Hyvinvoinnista jatkan tulevalla viikolla lisää, sillä menen keskiviikkona kehonkoostumusmittaukseen, mitä todennäköisimmin kuuntelemaan tuomiota siitä että olen "laiha läski". Itsekriittisenä ihmisenä olen kauhulla katsellut instagram-videoitani, ja huomioinut löysät allit ja riippuvan pepun, huonon ryhdin jne... 

Ketogeeninen ruokavalio ei suinkaan ole lihaksiani vienyt, niitä ei vain ollut alunperinkään. ruokavaliomuutoksen myötä se tosiasia on vaan tullut näkyvämmäksi 😂.

Omaa vartaloa tulisi rakastaa, jokaista kurvia ja arpea, ja pääosin olenkin aika tyytyväinen. Voisin olla paljon huonommassakin kunnossa, mutta myös paremmassa. Ei ole väärin toivoa kiinteämpää kroppaa, jos tuntee voivansa siinä paremmin. Ehkäpä keskiviikon jälkeen, kun faktat lyödään pöytään, saan viimeinkin sen kipinän liikuntaan! 

Eli loppuviikosta siis uutta tekstiä luvassa!

TÄÄLLÄ muuten koottuna muita kirjoituksiani terveydestä ja hyvinvoinnista, läskimyyteistä ja ravinnosta. 

Ihanaa viikonloppua just sulle!!!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

*