3 X Kuukauden kuva - Blogihaaste - Maaliskuu

huhtik. 7, 2023 1 comments

 
Heippatirallaa! 
Tässähän on jo viikko elelty huhtikuuta enkä ole kertonut teille, miten maaliskuu meni. Siinähän se meni aika samoissa merkeissä kuin muutkin kuukaudet. Etsin kuumeisesti töitä, jota voisi tehdä mistä vain. Olen tullut tulokseen ettei mun ole sitten mitään järkee tehdä töitä Romanian lakien alla. Sillä rahalla ei oikeasti tee yhtään mitään. Romaniassahan veroja maksetaan palkasta 50%. V**tu VIISIkymmentä. Anteeksi kiroiluni. Ei ole ihme että harmaa talous kukoistaa, ja verojen välttely on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. 

Mutta joo, kuviin, MARS!

1. Arkikuva



Ei mulla nyt ole muuta arkikuvaa teille. Keittiö on mun arkea. Aina pari kertaa viikossa jynssään sen taas kuntoon kaiken raksapölyn alta, ja hetken saan nauttia, ennen kuin pressut taas tulevat ja valkoinen tomu valtaa elämäni. Arki on tylsää ja kaipaan aurinkoa. Kaipaan sitä niiiiin paljon. Minä TARVITSEN aurinkoa. Olen täysin kyrpiintynyt, ja jaksaminen on vähissä. Haen töitä joka jumalan päivä, ja niiiin toivon että tärppäisi. 

2. Kuukauden huippuhetki


Tämä. Ellei jopa vuoden, tai elämäni yksi suurimmista huippuhetkistä. Googlasin hyvää Sushiravintolaa ja valkkasin 3 vaihtoehdosta tämän. Hanzo Sushin. Aivan käsittämättömän hyvää ruokaa. Ja koko tarjoilu, ja esillepano, oli upeaa. Minulla melkein meni roska silmään, sillä tää vaan oli sellainen nautinto 😂. Ihan oikeasti. 

3. Ei mennyt niin kuin Strömsössä


Melitta kuoli. Minun rakas Melitta, ja aikaan jolloin en vain nyt VOI ostaa uutta keitintä. En halua turhaan ostaa mitään pilipalivehjettä, vaan haluan kunnon keittimen, ja nyt ei ole rahaa. En siis juo kahvia. Ukkeli tekee kattilakahvia, ja tuo mulle joskus huoltsikalta kahvin. Ehkä se on hyväkin juttu, olen ollut todellinen kahvin suurkuluttaja. Jostuukohan tää mun jaksamisen puute muuten akahvin puutteesta. TIETENKIN. En olekaan masentunut, vaan addiktoitunut. Ja kärsin nyt kofeiinin vieroitusoireista. Näin sitä kirjoittamalla selkenee asiat taas 😂

Mutta siinäpä ne sitten oli. Maaliskuun kuvat. Haastan sut mukaan. Niin, sut siellä! 
Aurinkoista huhtikuuta, seuraajani!

Kommentit

  1. Ihanat kuvat! Iloja ja suruja 💕.

    Minä rakastan sushia! Jos ne on tehty hyvin, se nautinto on melkein parempi kuin seksi :) Ymmärrän, että tippa tulee silmään syödessä.

    Ja lämmin osanottoni kahvinkeittimen poismenon johdosta. Senkin tuskan ymmärrän. Omani nukkui pois muutama vuosi takaperin, ja suren sitä edelleen joka päivä. Kahvia teen suoraan kuppiin, ja se on suht tylsää. Odotan, että rikastun niin, että voin ostaa uuden samantapaisen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca