Tänään jatkuu grillivinkkien sarjatulitus. Halusin saada ne kaikki blogiin mahdollisimman pian ennenkuin reseptit unohtuu, ja sitäpaitsi olemmehan keskellä parasta grillikautta, niin ajastuskin olisi vähän itsensä ampumista jalkaan. Eli spare with me, tän jälkeen siirrytään lihoihin 😀
Nyt seuraa siis oiva lisuke tuhdeille lihoille, ja valmistuskin sujuu kuin tanssi.
Paprikat ovat parhaimmillaan paahdettuna tai grillattuna, jolloin niiden makeus nousee pintaan. Ne voi paahtaa tai grillata sellaisenaan, tai marinoida ne etukäteen.
Ystävämme Kari ei ole reseptien ystävä, vaan kokkailee intuitiolla, maistelee ja lisäilee aineksia kunnes maku miellyttää.
Siksi tässä reseptissä ei anneta määriä. Nyt saa ja pitää mennä omien tai apukokin makunystyröiden siivittämänä eteenpäin.
Siksi tässä reseptissä ei anneta määriä. Nyt saa ja pitää mennä omien tai apukokin makunystyröiden siivittämänä eteenpäin.
KARIN GRILLIPAPRIKAT
MARINADI:
- öljyä
- Weberin hampurilaiskastiketta
- Sweet Chili-kastiketta
- soijakastiketta
- Chili Explosion maustesekoitusta (Santa Maria)
- BBQ & Grill Mesquite maustesekoitusta (Santa Maria)
Grillaa ylätasolla, matalalla lämmöllä kunnes pinta mustuu hieman ja pehmenee, mutta sisusta on vielä aavistuksen napakka. Tarjoile. Super-NAM!
Meidän juhannusjuhlien muita tarjoiluja:
Vol 1: Norpan raikas juhannussalaatti
Vol 2: Lohi-pekonirullat grillissä
Vol 4: Korianteri-lime-kanavartaat
https://www.facebook.com/kotigourmeeta/ .
Instagramissa taas seikkailen osoitteessa:
https://www.instagram.com/kotigourmeeta/
Ihanaa grillauskesää toivotellen,
Kodinhengetär Hanna
Kommentit
Lähetä kommentti