Pehmeästi polttavalla pestolla kuorrutettu porsaan filee

kesäk. 3, 2021 2 comments

 Kaupallinen yhteistyö Tiablochili.fi kanssa



Tiablo juhlii 1-vuotispäiviään, ja sen kunniaksi päätimme päräyttää eetteriin uuden parrakkaan yhteistyön. Tiablonhan tunnistaa järjettömän tyylikkäistä pulloistaan joissa komeilee parrakas mies.
 
Kun viime vuonna pääsin ystävien luona ensi kertaa maistelemaan Tiablon kastikkeita juhannuksena, olin myyty ensimaistatuksella. Kotiin päästyäni aloin tutkia tätä uutta brändiä tarkemmin, ja halusin päästä kertomaan Tiablosta ihan kaikille. Ja niin minä loin Tiablon kastikkeilla tämän TEXMEX nyhtökanareseptin, ja tein myös jo klassikoksi tulleita Tiablon Wingssejä sekä Tiablon Kebabin Tiablon omista resepteistä. 




Tiablon erottaa muista se, että... heidän omaa slogania lainaten: 

Kastikkeet eivät sisällä kaikkea mahdollista, vaan sopivat kaikkeen mahdolliseen
Tämä lausahdus ei voisi pitää enemmän paikkaansa. Tiablon kastikkeista et nimittäin löydä lisäaineita, eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria. 



Nyt Tiablo on tuonut perheeseensä uuden jäsenen: Tiablo Roasted garlic kastikkeen, jota halusin heti päästä hyödyntämään ensimmäisessä postauksessa.Tiablon pestoresepti löytyy TÄÄLTÄ mutta laitan sen myös tuohon alas. Tää pesto on ihan superhyvää, ja sopii niin pastan kaveriksi kuin vaikkapa paahdetun leivän päällekin, mutta tässä reseptissä pesto luo liiton possun kanssa. 




Te, jotka seuraatte minua Instagramissa, saatoitte nähdäkin stoorit joissa hehkutin ostaneeni supertarjouksesta 7 kpl porsaan sisäfileetä. No, niitä täällä syödään vieläkin 😂

Mennään siis suoraan reseptiin!

Pestolla kuorrutettu porsaan filee

  • 1 kpl (n.600 g) porsaan sisäfileetä
  • n. 1,5 dl Tiablon pestoa

Pestoresepti

Tästä tulee reilusti, eli pestoa jää huomiseksikin 😉
  • 2 dl aurinkokuivatua tomaattia
  • 1 dl manteleita
  • 1 dl parmesaania
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl Tiablo roasted garlic kastiketta
Paahda mantelit kuumalla pannulla tai uunissa 200-asteessa niin että ne saavat paahteisen värin.
Jauha tasaiseksi massaksi tomaatit, mantelit ja Tiablokastike. Lisää sitten öljy vähän kerrallaan ja lopuksi juusto. Anna maustua tunteroinen.

Fileen valmistus

Ota porsaan sisäfilee huoneenlämpöön noin 2-3 tuntia ennen kuin aiot sen valmistaa. Paista siitä pinnat kiinni kuumalla pannulla.  Laita filee sitten uunivuokaan tai foliolla päällystetylle pellille, ja levitä sen päälle pesto. 



Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 20-30 minuuttia. Ota filee sitten uunista ja kääri folioon. Anna levätä noin vartti. Levitä sitten fileen päälle loput pestosta ja tarjoile kaalisalaatin tai vaikkapa KAALIPYREEN kanssa. 





Kommentit

  1. Näyttää herkulliselle! Ei ole vielä tullut testattua tätä tuotetta. Yrityksellä on hyvä slogan! Instassa näin, että olit shoppaillut tarjouksesta porsaan sisäfileitä. Hyvä ostos ja syötävää riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. On mahtava tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa jonka takana voi seistä sataprosenttisesti. Ja printit ja logot on super myös. Toivon heille suurta suosiota, ja nämä kastikkeet kauppoihin pikimmiten!

      Olin kyllä niin ihmeissäni siitä tarjouksesta etten ensin edes uskaltanut ostaa kuin kaksi. Mietin että onkohan noissa jotain vikaa :D Testattuamme ensimmäisen, haki ukkeli vielä viisi fileetä lisää! Tarjoushaukka hieroi tyytyväisenä käsiään! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Social Media Buttons

Yhteydenottolomake

Mitä odottaa e-kirjalta

Kotigourmeeta VHH-reseptit e-kirja - kooste.

Jos seuraat minua sosiaalisessa mediassa, saatoit jo tietää e-kirjaprojektistan…

MEDIAKORTTI

Kotigourmeeta Media Kit by Hanna Visca